MerkezIPTV - Kaliteli ve Kesintisiz IPTV Burada !
İPTV İÇİN İNTERNET HIZI KAÇ OLMALI ?

İPTV İÇİN İNTERNET HIZI KAÇ OLMALI ?


MerkezIPTV olarak 4K iptv yayını, Fullhd iptv yayını, HD iptv yayını, SD iptv yayını olmak üzere, müşterilerimizin internet altyapılarına bağlı olarak değişkenlik gösteren internet hızları için farklı kalite ve standartlarda yayın hizmetimiz bulunmaktadır."İptv için internet hızı" kaç mbit olmalı makalemizde bu konudaki bilgilere değinilmiştir. İnternet bağlantınıza göre farklı kalitedeki yayınlarımızı izleyebilirsiniz.
Günümüz yayıncılık standartlarında:
4K yayınlar 2160p
FULL HD yayınlar 1080p
HD yayınlar 720p
SD yayınlar 576p
olmak üzere tanımlanır.ve çözünürlük olarak 4k iptv yayını: 3840 x 2160, full hd iptv yayını: 1920x1080, hd iptv yayını: 1280x720 ve sd iptv yayını: 720x576 şeklinde belirtilir. Merkez İPTV'de müşteri memnuniyeti çalışmaları gereğince, her kullanıcımızın kendi internet hızına göre kesintisiz hizmet alabileceği yayınları kullanıcılarına sunmaktadır.
“Merkez İPTV yayınlarını 20GBİT/s %99 Gerçek Uptime Avrupa Lokasyonlu sunucularıyla Stabil internet bağlantısına sahip müşterilerine donmama garantisi vermektedir.”
Kesintisiz ve donmayan iptv deneyimi için tavsiye edilen internet bağlantısı hızları:
Donmayan 4K İPTV yayını için: 20 MBİT/s internet download hızı
Donmayan FULL HD İPTV yayını için: 10 MBİT/s internet download hızı
Donmayan HD İPTV yayını için: 5 MBİT/s internet download hızı
Donmayan SD İPTV yayını için: 3 MBİT/s internet download hızı
minimum olarak önerilmektedir.

Donmayan iptv satın almak için paketlerimize gözatınız. İPTV paketlerimizi sipariş etmeden önce internet hızınızı tespit eden sitelerden ölçüm yapmanız ve internet bağlantınız minimum olarak 3mbit/s olması durumunda sipariş vermeniz önerilmektedir. İnternet hızınıza uygun olarak eklenen alternatif kalitedeki kanallarımızı tercih ederek donmaksızın iptv keyfini yaşayabilirsiniz.
Whatsapp Hattı

WHATSAPP DESTEK HATTIMIZDAN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.

Günün her anı, herhangi bir sorunuz varsa ya da test talebiniz işin buradayız.